Tre sätt att finansiera ett rumplyft

Vill du göra ett rumplyft? Dessa typer av lite större skönhetsingrepp är inte sällan ganska dyra. Det bästa är givetvis att spara, men om man av någon anledning känner att man inte kan vänta finns ett par tillvägagångssätt man kan testa. Vi säger egentligen inte vad man borde göra, utan upplyser helt enkelt om vad man kan göra. Vill du läsa mer om rumplyft klicka på denna site.

Fråga om delbetalning

Om du känner att du inte kan spara ihop till hela summan på en gång, kan du fråga kirurgen om de har någon lösning för delbetalning. Inte sällan sker det här i samarbete med kreditinstitut. Kom dock ihåg att fråga om detta på förhand, så du inte står handfallen ifall kliniken skulle säga nej. Kom ihåg att delbetalning som regel blir ganska mycket dyrare än om du betalar hela summan på en gång. För att en delbetalning ska kunna göras gäller det att någon ligger ute med pengar. Den eller de som ligger ute med pengar vill givetvis inte göra det gratis.

Ta ett lån

Om du känner att ett rumplyft skulle få mycket stora positiva effekter på ditt liv, eller om avsaknaden av densamma innebär att du mår dåligt, kan det vara en lösning att ta ett lån för att finansiera ingreppet. Som nämnt i inledningen är det som regel bäst att spara, men om de negativa effekterna upplevs som väldigt stora kan ett lån vara en lösning.

Det finns ett antal kreditinstitut som nischar sig mot lån för vårdrelaterade kostnader. Vanligtvis brukar plastikkirurgi vara någonting man kan ansöka om lån för hos dessa institut. Tänk på att jämföra institut och räntor för att säkerställa att du får ett marknadsmässigt och fördelaktigt lån, som passar just dig.

Gör även en kalkyl på förhand för att se hur mycket du har råd att betala varje månad. Tänk på att inte stirra dig blind endast på räntan på lånet. Titta istället på den effektiva räntan, som innefattar aviavgifter, uppläggningsavgifter och annat som kan komma till.

Sälj något

Det finns flera plattformar på nätet där det finns en stor potentiell köpvillig publik att nå. De allra flesta av oss äger åtminstone någonting vi egentligen skulle kunna vara utan. Kan du sälja något för att finansiera ditt rumplyft är det bättre än att låna, eftersom ett lån helt enkelt blir dyrt under tid. Det kan också hjälpa dig förstå hur viktigt ett rumplyft egentligen är för dig. Kan du sälja en hyfsat kär ägodel för att klara av finansieringen? I sådana fall är det säkerligen viktigt för dig.

8 Feb 2018