Om oss

Vi är en bootcamp-klubb där instruktörerna huvudsakligen är aktiva eller tidigare militärer, poliser eller räddningsarbetare. Erfarenheten från yrken som kräver teamwork, gott ledarskap och breda kunskaper om både kropp och psyke gör att vi kan utmana våra deltagare till att nå nya nivåer i träningen, utan penalism, bestraffningar eller att pusha dem hårdare än de klarar av. Däremot lär sig många att de klarar av långt mycket mer än de tror under våra träningspass tillsammans.

Vi vet vad vi sysslar med och vågar därför utlova snabba resultat. I över åtta års tid har vi hjälpt tusentals människor att nå sina träningsmål och därbortom. 

All vår träning sker utomhus, oavsett väder (så länge det inte är så kallt att det kan vara skadligt). Det spelar ingen roll om du måste jogga i regn, kräla runt i lera eller göra fysövningar i snålblåst. Hos oss finns inga ursäkter!

Idén om att man blir förkyld av att vara ute i kyla är för övrigt en myt. Troligtvis kommer du snarare att stärka ditt immunsystem om du hänger på i vår utomhusträning.

Vissa av våra anläggningar har närliggande duschar och omklädningsrum medan andra kräver att du byter om hemma i förväg. Hör av dig till oss för att få veta vad som gäller för respektive.