Bootcamp-träning

Bootcamp-träning innebär att man tränar tillsammans i grupp utomhus. Vi förflyttar oss i terrängen med löppass som blandas upp med kraftövningar. Det kan vara hinderbanor, gymnastikövningar såsom armhävningar, crunches, jumping jacks, burpees och liknande kroppsviktsövningar, repträning, kettlebells, stocklyft i grupp och mycket mer. Våra gruppinstruktörer ser till att göra varje pass dynamiskt, spännande och kul.

För att alla ska kunna delta enligt sina egna förutsättningar blandas gruppövningar med övningar i par och individuella övningar. Gemensamt för all vår träning är att ingen lämnas bakom. Du kommer att peppas till att hänga på de andra.

Termen bootcamp har på sistone blivit lite urvattnad då många plockar upp den som ett trend-uttryck. Enkel gruppträning utomhus är inte detsamma som våra bootcamps. Vi sätter ner kängan och visar hur det ska gå till!

Välutbildade och pedagogiska instruktörer

Ja, du kommer att pressa dina gränser, men huvudfokus hos oss är att alla ska jobba tillsammans för att klara de utmaningar som instruktören sätter upp. Våra instruktörer är inte bara välutbildade inom träninglära utan har också goda kunskaper inom ledarskap och pedagogik. Det gör att träningsgrupperna blir bättre sammansvetsade och utvecklas mer tillsammans jämfört med hur det brukar bli i andra liknande träningsformer utan detta fokus.

Det är viktigt att du kan delta i alla pass eller som minst 80 procent av passen då vår träningsform baserar sig på att bygga upp en god gruppsammanhållning där ni lär känna varandra och följer varandras utveckling under kursens gång.

Öppet för alla 

Bootcamp Stockholm är öppet för såväl unga som gamla, tränade och otränade. Det viktiga är inte vilken form du är i nu utan bara att du har viljan att kämpa och inte ger upp. Vi är säkra på att du kommer att vara i bättre form efter ett sexveckors bootcamp med oss!

Hör av dig till oss redan idag för att testa. Hittills har vi inte träffat på någon som inte har gillat träningsformen eller som inte har fått riktigt bra resultat.

Träningsläger

Häng med oss på träningsläger!

Vi organiserar hälso- och träningshelger på flera av Swecamps anläggningar och erbjuder dig att prova på ett smörgåsbord av härliga aktiviteter som ser både till din kropp och din själ.

Hälsocoachning och träningsaktiviteter blandas med inspirerande föreläsningar, kostrådgivning och matlagningskurs. Du får roliga naturupplevelser och gemenskap i en underbar miljö!

Du behöver inga förkunskaper och det finns inget krav på att vara vältränad. Aktiviteterna anpassas till din nivå. Våra träningsläger är en perfekt introduktion för att komma igång och sen våga dig på att testa vårt bootcamp!

Företagsevent

Svetsa samman teamet på jobbet med hjälp av våra företagsaktiviteter. Ett bootcamp i grupp utmanar er till att klara nya utmaningar tillsammans och är en perfekt kickoff för projekt eller för att utveckla er arbetsgrupp ytterligare.

Vi kan erbjuda allt från träningspass på 75 minuter till längre kurser och övningar i gruppdnamik. Vi skräddarsyr evenemanget efter era behov. Våra ledares tidigare erfarenhet som aktiva befäl inom Polisen och Försvaret har lärt dem att skapa evenemang och träningsupplevelser som svetsar samman grupper. Här får ni träna samarbete, motivation, kommunikation och ledarskap tillsammans.

Spela paintball i Stockholm

En annan träningsform med militär koppling är paintball. Även om de flesta kanske främst ser paintball som ett häftigt nöje man utövar med sina kompisar är det faktiskt relativt bra träning - inte minst om man spelar på en krävande skogsbana.

Vill du testa på paintball kan vi rekommendera Stockholm Paintball, som har flera olika banor - fem skogsbanor oh en arenabana.