Satsa på företagsmassage för en välmående personalstyrka i Stockholm

Företagsmassage är en del av god friskvård för arbetsplatser i Stockholm. Med en välmående personal kommer ett välmående företag. Bra nyheter för dig som chef!

Friskvård är ett tråkigt ord som kan innebära roliga saker. Som massage till exempel. Se till att dina medarbetare förstår att de själva kan välja vilken typ av friskvård de behöver. Kanske känner några av dem sig tvingade att ge sig ut på en ansträngande lunchpromenad, när de egentligen skulle må bättre av att få slappna av en stund?

En bra lösning för ett späckat arbetsschema på företag i Stockholm är att låta massören komma till er, i stället för att personalen ska ta sig till och från en massageklinik på arbetstid. Utse en dag i veckan eller månaden då dina medarbetare kan boka in sig på massörens schema. En bra massör kan utföra underverk på bara en ynka halvtimme.

Företagsmassage lyfter både personal och företag

Att satsa på företagsmassage är ett sätt för dig som arbetsgivare att låta din personal veta att du har en bred och hälsosam syn på deras välmående. Massage handlar lika mycket om spända muskler som stressade sinnen. I ett pressat arbetsklimat är det viktigt att du visar att du ser på din personal som människor – inte som prestationsrobotar.

Däremot kommer resultatet av en god friskvårdssatsning med företagsmassage troligen vara att personalens prestationer faktiskt också förbättras. Vilket inte är så illa det heller. I alla fall inte ur ditt perspektiv, som har företagets välmående att tänka på också.

9 May 2022