Fullservice hos tandläkare i Solna

Att anlita en tandläkare i Solna är en alltigenom smart idé för alla närboende. Du vet aldrig när du hamnar i stolen och av vilken anledning du behöver hjälp.

Livet är milt sagt oförutsägbart för många av oss, i smått och i stort. Inte så att just tandläkarbesök alltid kommer som en stor överraskning men olyckor händer onekligen. Livet händer också och vi använder förhoppningsvis våra tänder varje dag. De slits, det bildas tandsten och tänderna behöver vård och omsorg regelbundet.

Du själv står förstås med vården till vardags. Borstning och användning av tandtråd är rutin för de flesta. Rutinmässig vård kan man också kalla årliga besök hos tandläkaren. Att se över tänderna regelmässigt gör att många problem med karies och annat kan lindras eller förhindras. Du slipper smärta och större ingrepp.

En tandläkare för alla tillfällen

Sedan har vi de där mindre glada specialtillfällena då det är bråttom med tandläkarbesök av olika anledningar. Ofta rör det sig om större eller mindre olyckor som medfört att tänder skadats eller rentav slagits ut. Infektioner och varbildning är inte heller de lyckligaste tillfällena i livet och när det gör riktigt ont måste man få snabb hjälp.

Vet du att en utslagen tand ofta kan räddas om du har den kvar och får snabb hjälp? Tricket är att ha tanden i vätska, såsom mjölk, eller ännu hellre kvar i munnen. Sen ringer du din tandläkare i Solna och får en akuttid. Din tand kan kanske övertalas att växa fast igen. Ring din tandläkare. Ta reda på mer om en tandläkare, på denna sida: tandläkaresolna.nu

5 Mar 2023