Föryngrande åtgärd för ansiktet

Med tiden börjar huden mista sin elasticitet och det kan även påverka livskvaliteten. Men nu finns det sätt att få ett yngre utseende utan kostsamma och riskabla kirurgiska ingrepp.

Det finns många sätt att kunna få ett yngre och mer spänstigt ansikte, men om det är en större påverkan som man önskar så krävs det oftast en operativ insats. Något som kan kännas skrämmande eller kanske också kostar mer än man har möjlighet att lägga på kosmetiska ingrepp. Numera finns det istället skönhetsbehandlingar som ger ett mycket bra resultat trots att de inte kräver operation. Dessutom är de betydligt billigare.

Ett enkelt lyft

Istället för ett ansiktslyft genom operation så finns det möjlighet att göra ett trådlyft. Det är en åtgärd som påminner mer om fillers eller botox. Med endast lokalbedövning eller bedövande salva, så kan man utföra en enklare ansiktslyftning som ändå ger ett mycket bra resultat. Därför är det många som idag väljer V soft lift-metoden framför den traditionella. Det kan även vara ett sätt att prova på hur det känns, innan man går vidare till en mer permanent åtgärd. Säkert är detta bara början på en ny trend inom skönhetskorrigeringar där man går mer och mer mot metoder som är enklare att utföra och som hellre medför återkommande besök än ett besök med ett permanent resultat. Som kund kan man även känna sig lite tryggare när man inte behöver sätta allt på ett och samma kort. Det har också gjort att allt fler vågar unna sig skönhetsbehandlingar.

27 Nov 2020