Catering för lunchmöte i Stockholm

Det är lätt att koppla ihop catering i Stockholm med större evenemang. Vilket stämmer men catering kan även användas i det lilla. Som ett möte eller ett kalas.

En gång i månaden träffades tio kvinnor för ett lunchmöte på ett av deltagarnas kontor. Där fanns ett konferensrum som var perfekt. Kvinnorna hade alla företag och det var anledningen till dessa möten. En förening för att byta ideer och lära sig nya saker. Ett sätt att få höra till eftersom många hade enmansföretag.

Alla var mycket upptagna och därför passade det bra att ta mötet under lunchen då de alla ändå inte arbetade. En tid på dagen när de flesta behövde fylla på med bränsle. Eftersom de flesta inte hade tid med matlådor hade det blivit en självklarhet att beställa catering för dessa tillfällen. Då kunde tiden användas mer effektivt tyckte dom.

Catering med goda launcher

Till att börja med hade de beställt portionsförpackade sallader eller olika typer av smörgåsar. Det fanns många att välja mellan, så man kunde välja olika från gång till gång. Några gånger hade det blivit smörgåsar, men de senaste månaderna hade de fastnat för den plockmat som catering i Stockholm erbjöd. Det fanns allt möjligt.

Några av favoriterna var koreanska kycklingspett, melon, ost och oliver, och nudelsallad med färsk mango. Men det fanns som sagt mycket att välja mellan. Denna gången körde de dock på favoritmenyn de satt ihop. Förutom sällskapen med väninnorna var den goda plockmaten definitivt något de alla såg mycket fram emot.

18 Sep 2022